• Проектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233Н

    Проектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233Н Проектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233Н Проектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233Н Проектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233Н

    Проектування, та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660, грохота SS1233Н. Виготовлення живильного бункера 45 м3, опорних металоконструкцій дробарки, грохоту, вузлів пересипки, системи управління комплексом.

     

    Проектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233НПроектування та виготовлення ІІ стадії дроблення граніту на базі дробарки Sandvik СН660 і грохота SS1233Н

     

    Технічні характеристики:

     

    Продукт транспортування:

    щебінь фракція 0-300; 0-70; 20-70 мм Продуктивність: Q= 550 тн\год.
    Ширина конвеєрів В=1000мм
    Загальна довжина 256 мп.

     

    Замовник, адреса об'єкту де працює обладнання:

     

    ТОВ «Роксервіс» дистриб'ютор Sandvik в Україні, вул.Автозаводська, 54/19 (А), м. Київ,.

     

    На запит , по кожному з реалізованих проектів, ТОВ «Виробниче підприємство – ВТС» має можливість надати контакти Замовника, ознайомити з кресленнями проекту, та надати послідовний фото звіт виготовлення, доставки, монтажу та пусконаладки .

    Просмотров: 44

    Поделись с друзьями:



Предоставление услуг по всему миру.

Среди наших потребителей более 150 промышленных предприятий, в том числе крупные предприятия России, Белоруссии, Молдовы и Казахстана. Предприятие ООО «ВП-ВТС» всегда готово предложить заказчику рациональные по техническому исполнению и оптимальные по стоимости решения при производстве продукции и выполнении работ.



Консультації

Наші спеціалісти постійно на зв'язку. Ми завжди готові відповісти на всі ваші питання, по технологіям, обладнанням та сервісом.

Співробітництво

Спільні розробки та впровадження у виробництво оптимальних рішень для підвищення ефективності та продуктивності вашого підприємства.

Переваги

Виконані нами роботи високої якості і завжди гарантують замовнику мінімум витрат при експлуатації та безаварійну роботу обладнання.