• Проектування, та виготовлення обладнання ІІІ стадії дроблення, на базі дробарки НP300 та грохота Nordberg CVB 1845, Metso Minerals.

    Проектування, та виготовлення обладнання ІІІ стадії дроблення, на базі дробарки НP300 та грохота Nordberg CVB 1845, Metso Minerals. Проектування, та виготовлення обладнання ІІІ стадії дроблення, на базі дробарки НP300 та грохота Nordberg CVB 1845, Metso Minerals.

    Проектування, та виготовлення обладнання ІІІ стадії дроблення, на базі дробарки НP300 та грохота Nordberg CVB 1845, Metso Minerals.

    Виготовлені та встановлені бункери, опорні металоконструкції грохоту, дробарки, стрічкові конвеєри, живильники, вузли перевантаження в технологічній лінії ДСЗ.

     

    Технічні характеристики:

     

    Продукт транспортування: гірнича маса граніт фракція 0-80 мм,щебінь фракція40-70;20-40;5- 20; 5-10 ; 0-5 мм,
    Максимальна продуктивність: Q= 260 тн\год по гірничій масі.
    Ширина конвеєрів В= 650; 800; 1000мм.
    Загальна довжина конвеєрів 226 мп.

     

    Замовник, адреса об'єкту де працює обладнання:

     

    Товариство з обмеженою відповідальністю
    «Чарнокіт», 26332, Кіровоградська обл.,Гайворонський р-н, смт. Салькове, вул. Павлова, б.1. Сальківський гірничо-щебеневий комбінат.

     

    Проектування, та виготовлення обладнання ІІІ стадії дроблення, на базі дробарки НP300 та грохота Nordberg CVB 1845, Metso Minerals.Проектування, та виготовлення обладнання ІІІ стадії дроблення, на базі дробарки НP300 та грохота Nordberg CVB 1845, Metso Minerals.

     

    На запит , по кожному з реалізованих проектів, ТОВ «Виробниче підприємство – ВТС» має можливість надати контакти Замовника, ознайомити з кресленнями проекту, та надати послідовний фото звіт виготовлення, доставки, монтажу та пусконаладки .

    Просмотров: 49

    Поделись с друзьями:



Предоставление услуг по всему миру.

Среди наших потребителей более 150 промышленных предприятий, в том числе крупные предприятия России, Белоруссии, Молдовы и Казахстана. Предприятие ООО «ВП-ВТС» всегда готово предложить заказчику рациональные по техническому исполнению и оптимальные по стоимости решения при производстве продукции и выполнении работ.



Консультації

Наші спеціалісти постійно на зв'язку. Ми завжди готові відповісти на всі ваші питання, по технологіям, обладнанням та сервісом.

Співробітництво

Спільні розробки та впровадження у виробництво оптимальних рішень для підвищення ефективності та продуктивності вашого підприємства.

Переваги

Виконані нами роботи високої якості і завжди гарантують замовнику мінімум витрат при експлуатації та безаварійну роботу обладнання.