• Конвеєрна установка завантаження вагонів та хоперів

    Конвеєрна установка завантаження вагонів та хоперів Конвеєрна установка завантаження вагонів та хоперів

    Конвеєрна система завантаження вагонів та хоперів для сипучих матеріалів, спроектована, виготовлена, доставлена замовнику, та здана в експлуатацію у 2016 році.

    Конвеєрна установка завантаження вагонів та хоперів

     

     

     Конвеєри навантаження хоперів, спроектовані та виготовлені для гранітного кар'єру за 60 днів. Роботи були виконані, в короткий термін, коли ряд підприємств будівельного комплексу та кар'єри залишилися без відкритого рухомого складу, а вагони хопери пропонувалися для навантаження.

     

    Загрузка хопперов


    Термінал навантаження хоперів, був спроектований за завданням Замовника продуктивністю завантаження 5-6 хоперів/година, з урахуванням часу на перестановку вагона на терезах. Також використовується, для точкового довантаження осями відкритих вагонів, безпосередньо на терезах. Спроектований телескопічний конвеєр, дозволяє виконувати навантаження закритих хоперів, зерновозів, цементовозів та мінераловозів, незалежно від розмірів та їх габаритів. Габарит конвеєрної системи та всі конструкції виконані згідно з габаритом Сп. ГОСТ 9238-83.

     

    Погрузка хоппера телескопическим конвейером


    Навантаження закритих хоперів проводиться безпосередньо на залізничних терезах, що виключає «перевантаження-недовантаження» вагона хопера, як по осях, так і в цілому. Система оснащена пультом дистанційного радіокерування та системою відеоспостереження завантаження щебеню, для контролю роботи установки оператором ділянки.
    Конвеєр навантаження хоперів застосовується для піску, щебеню, вугілля, сипучих будівельних матеріалів та продукції зернової групи.

     

    Загрузка хоппера гранотсевом

     

    Проектування та виготовлення конвеєрної системи завантаження вагонів хоперів, виконано з перспективою конструктивного включення до загальної автоматизованої системи розвантаження автотранспорту та завантаження вагонів та хоперів. Перспектива будівництва складу щебеню 24000 м3.

     

    Погрузка хопперов

     

    Конвейерная система погрузки вагонов и хопперов

     

    Просмотров: 2351

    Поделись с друзьями:



Предоставление услуг по всему миру.

Среди наших потребителей более 150 промышленных предприятий, в том числе крупные предприятия России, Белоруссии, Молдовы и Казахстана. Предприятие ООО «ВП-ВТС» всегда готово предложить заказчику рациональные по техническому исполнению и оптимальные по стоимости решения при производстве продукции и выполнении работ.



Консультації

Наші спеціалісти постійно на зв'язку. Ми завжди готові відповісти на всі ваші питання, по технологіям, обладнанням та сервісом.

Співробітництво

Спільні розробки та впровадження у виробництво оптимальних рішень для підвищення ефективності та продуктивності вашого підприємства.

Переваги

Виконані нами роботи високої якості і завжди гарантують замовнику мінімум витрат при експлуатації та безаварійну роботу обладнання.